top of page

/ Workshop facilitering

Vi hjælper med at opstille og facilitere jeres workshops, så I kan blive klogere på jeres produkt sammen.

Workshop facilitation 1 day
HelleLone.png

Heldags
workshop facilitering

Med jeres input laver vi en agenda for dagen på jeres kontor/venue. Vi rekrutterer relevante deltagere. Workshoppen inkluderer samtaler med jer om behovet, forberedelse af dagen, koordinering, facilitering af workshoppen og evaluering af dagen efter workshoppen. (fx. kl. 9.30 - 16). Prisen inkluderer ikke venue, snacks/frokost/drikkevarer eller transport. Workshoppen kan også være online.

1 dag på jeres kontor eller venue
DKK 45.000,-
IMG_3548_edited.jpg
HelleLone.png

1/2 dags
workshop facilitering

Med hjælp fra jer laver vi en agenda for dagen på jeres kontor/venue. Vi rekrutterer relevante deltagere. Workshoppen inkluderer samtaler med jer om behovet, forberedelse af dagen, koordinering, facilitering af workshoppen og evaluering af dagen efter workshoppen. ​Prisen inkluderer ikke venue, snacks/frokost/drikkevarer eller transport. (fx. kl. 9 - 12)  Workshoppen kan også være online.

1/2 dag på jeres kontor eller venue
DKK 30.000,-

Jeres
UX Team

UX er en teamindsats, og det er vi også.

 

UX STUDIO er den perfekte kombination af færdigheder og personligheder. Vi har et holistisk syn på - og mange års erfaring i - brugerinddragelse og test af løsninger.

Vi holder et brugervenligt hjerte i den ene hånd og stakeholderen i den anden, mens vi hele tiden har jeres forretning in mente. Mellem tænderne bærer vi en pose humor.

Og så er vi også kerneteamet på den årlige, internationale konference UX Copenhagen.

351131084_990249038823087_6325616643827054364_n.jpg

Helle Martens

Helle er super passioneret omkring User Experience (UX), og har i årevis promoveret feltet.

Hun befinder sig ofte som kommunikationskatalysator, enten mellem forskellige afdelinger i en virksomhed eller ved at sætte mennesker sammen.

Hun nyder især at lave UX Research og trives i projekter, der er komplekse og dynamiske.

  • LinkedIn
Lone-smiling.jpg

Lone Ørum

U'et i UX er Lones brændstof.
Med hendes unikke kombination af færdigheder som UX-designer sammen med sin omfattende erfaring inden for grafik, digitalt design og design thinking/doing, bringer hun en frisk og innovativ tilgang til ethvert projekt.

Hendes passion for brugercentreret design sikrer, at enhver løsning, hun skaber, er skræddersyet specifikt til at imødekomme slutbrugerens behov, hvilket resulterer i en problemfri og intuitiv oplevelse.

  • LinkedIn

Virksomheder vi har løst opgaver til og for igennem tiden: Vestas, Banedanmark, Arla, NNIT, FE, IMAGR, Toyota, InUse, Fujitsu, Clio, Læger.dk, Visitor Spots, FFW, Coinify, Alm. Brand, Virk.dk, Borger.dk, ERST, Sundhed.dk, Danske Osteopater, Danish Crown, Tulip, Økonomistyrelsen, Skat, Home, Bruun Rasmussen Auktioner, Nycomed, Kursus Lex, SEAS-NVE, Lego Explore, First Lego League, Lego, Nosco, BK Medical, DSV, Danske Bank. Landbrug & Fødevarer, PKA, Dansk Metal, E.ON, Salling Group/Dansk Supermarked, Ørsted/Dong, Seges.

351317834_1228030994548463_4244052612165693320_n.jpg

Buddy the studio dog

bottom of page